Produkty pro pekařská výroba na zakázku (80)

DÁVKOVACÍ STROJ NA TĚSTO NA PEČIVO A DEZERTY

DÁVKOVACÍ STROJ NA TĚSTO NA PEČIVO A DEZERTY

Dávkování měkkých nebo poloměkkých těst automaticky, rychle a snadno - SMĚS MŮŽE OBSAHOVAT VLOŽENÉ PELETY, jako jsou čokoládové kousky, sušené ovoce, kandované ovoce atd. -Pouze pro střední a velké produkce v závislosti na stupni automatizace pekárny. -Objemové dávkování produktu je přesné a zaručuje stejnou dávku ve všech tryskách. -Kontrola dávkování je řízena systémem servomotoru. -Díky dotykovému displeji může uživatel ovládat množství dávek, stejně jako rychlosti nakládání a vykládání produktu. -Různé prvky dávkovacího stroje mohou být přizpůsobeny na míru: počet trysek, šířka stolu, vyhřívaná nádoba, dopravník, aby vyhovovaly charakteristikám dávkovaného produktu. PRO VÝROBU muffinů, koláčů, sušenek, piškotů, ponquetů, brownies, plum-cake, sobaos, palačinek, mramorového koláče, krémů, jogurtů, koláčů, omáček, polévek, flanu, brandade, mousse, těsta na krokety...VÁŠ PRODUKT.
Balení pekařských a cukrářských výrobků

Balení pekařských a cukrářských výrobků

Ve společnosti YM Packaging jsme odborníci na balení výrobků z chleba, jako jsou speciální chleby, topinky, krutony a strouhanka. Naše zařízení zajišťují optimální balení s dokonalými finišmi, minimalizují rozbití díky svému specifickému designu pro křehké produkty. Balení chleba vyžaduje zařízení se speciálními vlastnostmi, jako jsou filtry na drobky, injekce inertního plynu a tlumicí systémy pro ochranu opékaného chleba. Kontrolujeme tlak v našich čelistech a používáme interně vyvinutý software k dosažení dokonalého uzavření, které zachovává aroma a vlastnosti čerstvě upečeného chleba. Naše řada strojů zahrnuje vertikální balicí stroje, vícestupňové váhy a další specializované zařízení pro balení pekárenských výrobků.
Cukrárna

Cukrárna

Sázíme na tradici a vyrábíme typické galicijské sladkosti. Máme nejlepší profesionální cukráře, kteří pečlivě dbají na ty nejvybranější ingredience. Produkty, které vynikají šťavnatostí, chutí a dobrou trvanlivostí, aby potěšily i ty nejnáročnější chutě.
Pekařské Produkty - Pekařské Produkty

Pekařské Produkty - Pekařské Produkty

Ve světě pekařství hraje použití zlepšovačů, koncentrátů a předpečených výrobků zásadní roli v kvalitě konečných produktů. Tyto ingredience nejen zlepšují texturu a chuť pečených výrobků, ale také usnadňují výrobní proces v pekárnách. Zlepšovače pekařství jsou aditiva, která se používají k vylepšení kvality těsta a konečného produktu. Mezi běžné typy zlepšovačů patří zlepšovače pro těsto, zlepšovače pro fermentaci a emulgační zlepšovače. Jejich výhody zahrnují: - Zlepšení textury a elasticity těsta. - Zvýšení objemu a nadýchanosti konečného produktu. - Prodloužení trvanlivosti chleba.
Ahoj Canaria - Listové těsto

Ahoj Canaria - Listové těsto

Delikátní pečivo, směs listového těsta s nádechem sladkého těsta, pokryté spáleným cukrem na povrchu. Je to velmi jemná a vysoce kvalitní sladkost.
HORNOS RAMALHOS - Refrakterní pece pro pekařství, cukrárny a pekařské výrobky.

HORNOS RAMALHOS - Refrakterní pece pro pekařství, cukrárny a pekařské výrobky.

Modulární pece s různými kapacitami, žáruvzdorný základ, hojná pára. Nejlepší poměr cena/výkon na trhu. www.cobamaq.com
Pekařství Devnani

Pekařství Devnani

V Devnani Pastelería kombinujeme tradici a kreativitu, abychom vám nabídli jedinečné zážitky prostřednictvím našich dezertů a dortů. Jsme tým vášnivý pro cukrářství, zaměřený na kvalitu, detail a dokonalost v každé výrobě.
Průmyslová Řada - Nábytek pro Pekárny Průmyslová Řada

Průmyslová Řada - Nábytek pro Pekárny Průmyslová Řada

Nábytek ze dřeva a kovu pro pekařství nebo jiné typy podnikání. Možnost různých odstínů dřeva.
DULCE DE LECHE PEKAŘSKÉ - DULCE DE LECHE PRO PEKAŘSTVÍ, CUKRÁRNY

DULCE DE LECHE PEKAŘSKÉ - DULCE DE LECHE PRO PEKAŘSTVÍ, CUKRÁRNY

DULCE DE LECHE REPOSTERO. DOPORUČENÉ POUŽITÍ PRO PEKAŘSKÝ PRŮMYSL, VÝROBCE DEZERTŮ, LAHŮDKÁŘSKÉ PEČIVO A VŠECHNY TYPU TĚST, KTERÉ POTŘEBUJÍ DULCE DE LECHE. S VYMEZENOU CHUTÍ AUTENTICKY JIŽNÍ AMERIKY, TENTO DULCE DE LECHE S TUŽŠÍ TEXTUROU NEŽ KLASICKÝ UMOŽŇUJE VYNIKAJÍCÍ MANIPULACI A POLOHARDOU KONSISTENCI PRO POUŽITÍ V PEKÁRNÁCH, CUKRÁRNÁCH A V CELÉM POTRAVINÁŘSKÉM PRŮMYSLU. FORMÁT 6,5 KG.
Manchego Pečivo - Tradiční Řemeslné Sladkosti a Pekárna

Manchego Pečivo - Tradiční Řemeslné Sladkosti a Pekárna

Tradiční pec. Typické produkty z La Manchy: madalenas, galletones, vinillos a caridades. Omezená řemeslná výroba.
Karamelové barvivo EBC/53000 - APLIKACE: Pro sektory vína, lihovin, cukrářství, sušenek, pekařství.

Karamelové barvivo EBC/53000 - APLIKACE: Pro sektory vína, lihovin, cukrářství, sušenek, pekařství.

Karamelové barvivo PROCACOP53000 je barvivo bez přísad, s vysokým barevným odstínem na EBC škále / 53.000. Vyrábí se zahříváním sacharidů, karamel získaný kontrolovanou reakcí tepla na sacharidech v přítomnosti sulfitových a amoniakových sloučenin. (ve formátu prášku) má hnědou / tmavě hnědou barvu a používá se v různých odvětvích, jako je potravinářský a průmyslový sektor, a velmi dobře se přizpůsobuje různým aplikacím.
Formovač pizzy s okrajem RMPF33

Formovač pizzy s okrajem RMPF33

Formovače pizzy jsou stroje navržené k rychlému a rovnoměrnému tvarování pizzy. Jejich použití v pizzeriích a restauracích umožňuje efektivní a konzistentní výrobu, což zaručuje kvalitu konečného produktu. S různými konfiguracemi a kapacitami se přizpůsobují potřebám každého podniku. Tyto stroje nejen šetří čas, ale také zlepšují prezentaci pizz, což je činí atraktivnějšími pro zákazníky.
ELEKTRICKÝ HNĚTAČ S MISKOU - Elektrický hnětač s miskou pro poloprofesionální použití.

ELEKTRICKÝ HNĚTAČ S MISKOU - Elektrický hnětač s miskou pro poloprofesionální použití.

Díky svému výkonu 1200 W a 15 000 otáčkám za minutu můžete bez problémů šlehat, míchat a hníst suroviny pro přípravu pokrmů (těsta na pečivo, cukrářské výrobky, pizzy…) a také šlehat smetanu, míchat vejce atd. Dvojí pohyb otáčení, rotační a orbitální. S 4 přednastavenými funkcemi, turbo funkcí a regulovatelnou rychlostí. Je to ideální doplněk pro snadnou přípravu úžasných těst. A do jeho 6litrové mísy se vejde všechno... Rozhodněte se, co dnes chcete připravit, a uvidíte, jak snadné to je. Umožňuje sbalit kabel a uložit ho tak, aby zabíral co nejméně místa a byl vždy připraven k použití. Disponuje hákem na šlehání a dalším na hnětení. A bez ohledu na to, kolik receptů připravíte, síla jeho nerezových příslušenství zajistí, že tento přístroj bude ve vaší kuchyni po dlouhou dobu. Navíc se velmi snadno čistí.
Dělítko pro fermentované těsto TXA-MAN-ROLL

Dělítko pro fermentované těsto TXA-MAN-ROLL

Navrženo pro výrobu vysoce hydratovaného chleba (70-90% vody). Díky svému speciálnímu procesu: tvrdá mouka, důležitý odpočinkový čas, menší poškození při krájení atd., umožňuje výrobu vysoce kvalitního chleba a různých tvarů. TXA-MAN-ROLL má "multiroller", který laminuje a rozprostírá kus těsta, čímž dodává těstu dodatečnou sílu 40-50%. Sběr produktu již vyříznutého a vytvarovaného je manuální. Typy chleba: klasická "ciabatta" ve všech jejích tvarech: baston, bageta, rustikální s špičatými konci, minis atd.
TORTOVÉ PODNOSY - Návrh a výroba podnosů pro

TORTOVÉ PODNOSY - Návrh a výroba podnosů pro

• Výroba z jednoho kusu. • Pro slané nebo sladké přípravy, použití za studena nebo tepla. • Hliníková ocel. • Leštěná ocel. • Nerezová ocel. • Perfektně homogenní a optimalizované vaření. • Produkty: Muffiny, Brioche, Bonbóny, Koláče, Muffiny, Napolitánky, Donuty, Šampaňské tyčinky, atd.
Ammoniový bicarbonát

Ammoniový bicarbonát

Potravinářský aditiv se používá především jako plynodárce (chemické kvasnice) v smažených nebo pečených těstech. Formát: Sklenice 1.300g
Ekologická tekutá pasterizovaná vaječná žloutek

Ekologická tekutá pasterizovaná vaječná žloutek

Ekologický tekutý pasterizovaný vaječný žloutek je všestranná a vysoce kvalitní surovina, ideální pro přípravu omáček, krémů a udržitelných pekařských výrobků. Jeho vysoký obsah sušiny zaručuje optimální výtěžnost při výrobě produktů, přičemž nabízí výjimečnou texturu a chuť, které obohacují každou recepturu. Tento produkt je zvlášť doporučován pro gastronomii, cukrářství a pekárny, které si cení udržitelnosti a kvality. Dostupný v obalech přizpůsobených potřebám jakéhokoli zařízení, ekologický tekutý pasterizovaný žloutek se snadno používá a skladuje. Jeho nadstandardní kvalita a závazek k udržitelnosti z něj činí preferovanou volbu pro šéfkuchaře a kuchaře, kteří hledají vysoce kvalitní suroviny pro své kulinářské výtvory, a zároveň podporují odpovědné praktiky.
Kvasnice

Kvasnice

Kvasnice Lesaffre I když jsou na první pohled neviditelné, kvasnice jsou živé mikroorganismy nezbytné v procesu výroby chleba, které jsou přítomny v těstě a hrají klíčovou roli v regulaci vůní a fermentaci. Naše kvasnice se vyznačují pravidelností, kvalitou a vysokou fermentační schopností, přičemž vždy dbáme na detaily chuti, vůní, snadnosti použití atd. Nabízíme různé formy, které se přizpůsobují potřebám každého podnikání:
Bílý pepř na váhu

Bílý pepř na váhu

Bílý pepř ve velkém od Lord Spices Group je nezbytné koření pro ty, kteří chtějí přidat nádech tepla a chuti do svých pokrmů. S bohatou tradicí přes sto let jsme odborníky na výrobu a distribuci bílého pepře ve velkém, zaručující produkt vysoké kvality a čerstvosti. Náš bílý pepř pochází z nejlepších výrobních oblastí a je k dispozici v různých typech balení, aby vyhovoval vašim specifickým potřebám. Bez GMO, náš bílý pepř je bezpečná a chutná volba pro vaše kulinářské výtvory.
BASIC Tvarovač na Rolky - Ideální pro výrobu rolek, grissini, zkroucených rolek a 'regañá' v m

BASIC Tvarovač na Rolky - Ideální pro výrobu rolek, grissini, zkroucených rolek a 'regañá' v m

Vlastnosti Vstupní deska s válci, výškově nastavitelná. Laminovací válce z nerezové oceli, snadno nastavitelné. Tvarovací válce z nerezové oceli dostupné v 10 tloušťkách. Výměna tvarovacích válců bez nástrojů. Pneumatický řezák s vysokou spolehlivostí. Možnost nastavení rychlosti a síly řezu. Detektor nedostatku táců na dopravníku. Elektronické měniče rychlosti od předních značek. Vyrobeno z nerezové oceli AISI 304. Barevný dotykový displej. Uložení různých programů podle produktu. Nastavení délky produktu bez krokování. Motory: 3, 1,2 kW. 220 V. jednofázové. Délka: 247 cm. otevřená / 190 cm. složená. Maximální šířka: 53 cm. Výška: 127 cm. Hmotnost: 185 kg. Standardní tácové kolíky: 30,5 x 60 cm. 11 kanálů. Standardní tácové grissini: 30,5 x 60 cm. 17 kanálů. Výroba: od 150 do 700 táců / hodinu.
Máslové těstoviny

Máslové těstoviny

Pšeničná mouka, máslo (32%), vejce, cukr a mléko ÚPRAVA: Pečené.
Pasterizovaný tekutý vaječný bílek

Pasterizovaný tekutý vaječný bílek

Tekutý vaječný bílek pasterizovaný je nezbytnou ingrediencí pro kanál Horeca, zejména v pohostinství, restauraci a cateringu. Tento produkt je ideální pro výrobu vysoce emulzních bílků v pekárnách, poskytující konzistenci a kvalitu v každé přípravě. Dostupný v lahvích o objemu 0,5 litru a 1 litru, stejně jako v bag in box o objemu 10 a 20 litrů a kontejnerech o objemu 1.000 litrů, přizpůsobuje se potřebám jakéhokoli zařízení. Pasterizace zaručuje bezpečnost potravin, což umožňuje kuchařům vytvářet zdravá a chutná jídla.
Toppingy a Dekorace pro Pečivo a Nápoje

Toppingy a Dekorace pro Pečivo a Nápoje

Pro polevu: čokoládové kousky, cukr, strouhaný kokos, mandle atd. - Jednotky pro aplikaci polev jako jsou kousky čokolády, cukr, arašídy, lískové ořechy, strouhaný kokos, mandle a granuláty na již dávkovaný produkt. -Machine velmi flexibilní, přizpůsobí se všem typům polev. Funguje v režimu více produktů. -Poleva je umístěna v výstupní násypce a pohybuje se po pásu, dokud nespadne do trysek a zůstane na produktu. Deska by udržovala homogenní dávkování produktu na pásu. Tento systém podporuje pravidelné pokládání fragmentů na celý produkt. -Existují 3 způsoby, jak upravit dávkování: -Pomocí mechanického vyprázdnění při pokládání. -Podle rychlosti pásu s cukrem (elektronicky). -Podle doby pohybu pásu. -Změny mohou být prováděny pomocí dotykové obrazovky s různými programy podle produktu. -Stroj, který funguje jako samostatná jednotka.
POUŽITÍ A DEKORACE PRO PEČIVO - Na polevu: čokoládové kousky, cukr, strouhaný kokos, mandle atd.

POUŽITÍ A DEKORACE PRO PEČIVO - Na polevu: čokoládové kousky, cukr, strouhaný kokos, mandle atd.

Jednotky pro aplikaci polevy, jako jsou kousky čokolády, cukr, arašídy, lískové ořechy, strouhaný kokos, mandle a granule na již dávkovaný produkt. -Velmi flexibilní stroj, který se přizpůsobí všem typům polevy. Pracuje s více produkty. -Poleva je uložena v výstupním zásobníku a pohybuje se po pásu, dokud nespadne skrze trychtýře a zůstane na vrchu produktu. Stěrka udržuje homogenní dávkování produktu na pásu. Tento systém podporuje pravidelné ukládání fragmentů po celém produktu. Nastavitelná rychlost výstupu a tok produktu. -Existují 3 způsoby, jak nastavit dávkování: -Pomocí proplachovače do zásobníku (mechanické). -Pomocí rychlosti pásu s cukrem (elektronické). -Pomocí času pohybu pásu. -Upravy lze provádět pomocí dotykové obrazovky s různými programy v závislosti na produktu. -Stroj, který funguje jako samostatná jednotka. Je přidán dopravník a funguje autonomně.
DVOUBAREVNÝ DÁVKOVAČ TĚSTA - MAS+ - Stroj na výrobu muffinů ve dvou barvách a příchutích.

DVOUBAREVNÝ DÁVKOVAČ TĚSTA - MAS+ - Stroj na výrobu muffinů ve dvou barvách a příchutích.

•Dávkovač pro výrobu muffinů, koláčků a dalších potravinářských produktů s dvoubarevnými těsty. •Stroj vyrobený pro dávkování dvou různých těst do jedné kapsle nebo formy. •Nádrž je rozdělena na dvě části, aby bylo možné umístit každou směs do jedné z nich. •Výstup dávky má nesouměrné trysky, které umožňují nastavit místo vkládání těsta. •Je možné upravit dávkovací parametry pro každý produkt nezávisle prostřednictvím dotykové obrazovky. •Přibližná produkce 170-230 plechů/hodinu.
POLOAUTOMATICKÝ DÁVKOVAČ TĚSTA NA MAGDALENY - DS - Pro malé a střední výroby, 50-200 kg/den.

POLOAUTOMATICKÝ DÁVKOVAČ TĚSTA NA MAGDALENY - DS - Pro malé a střední výroby, 50-200 kg/den.

•Dávkuje tekuté a polotekuté směsi. •S velkou výhodou nahrazuje cukrářský sáček: je rychlejší, pohodlnější, přesnější, nepoškozuje těsto, stroj nekape a plechy se neznečišťují. •Přesné objemové dávkování snadno nastavitelné. •Převádí pomalý proces na poloautomatický. •Stačí jen položit nohu na elektrický pedál a naplníme řadu muffinů na plechu. •Posun plechu je manuální. •Čistí se za minutu a zabírá minimální prostor. CO VYROBIT: muffiny, piškoty, sobaos, koláče, mantecadas, cocas, panqués, majonézu, mramorový piškot, jogurt, pudink, mousse, omáčky, koktejly, krémy, produkty bez pevných částic.
FORMOVAČ NA SUŠENKY A SUŠENKY - pro výrobu produktů z tvrdého těsta řezáním drátem.

FORMOVAČ NA SUŠENKY A SUŠENKY - pro výrobu produktů z tvrdého těsta řezáním drátem.

S TOUTO STROJEM BUDETE MOCI VYROBIT : Máslové sušenky, mandlové těsto, zkroucené sušenky, domácí sušenky, polvorones, perrunillas, mantecados, atd. - Rovnoměrná a rychlá výroba, aniž by se těsto trestalo nebo měnily jeho přirozené vlastnosti. - Pro střední a velké produkce, v závislosti na produktu a modelu. - Snadná a rychlá výměna forem. - Inteligentní řízení výroby prostřednictvím HMI panelu, programování receptů. ŘEZÁNÍ PÁSŮ A ODLITKŮ S ŠIROKOU VARIETOU TVARŮ A ROZMĚRŮ : Pro husté nebo tvrdé těsto.
PRODUKČNÍ LINKA NA MUFFINY, CUPCAKES A PODOBNÉ PRODUKTY - Pro výrobu vašeho produktu s minimální manipulací

PRODUKČNÍ LINKA NA MUFFINY, CUPCAKES A PODOBNÉ PRODUKTY - Pro výrobu vašeho produktu s minimální manipulací

•Automatizované a modulární pracovní stanice pro výrobu muffinů, koláčků a dalších cukrářských výrobků. •Modulární linky se skládají z řady strojů připravených flexibilně splnit vaše požadavky. Mono-výroba nebo multi-výroba, střední nebo průmyslový rozsah, záleží na vašich potřebách. •Studováním vašeho produktu a požadované výroby můžeme vytvořit pracovní stanici přizpůsobenou vašim potřebám. Konfigurace jsou velmi univerzální, což umožňuje rozšíření výrobní linky pro zvýšení produkce nebo diverzifikaci produktu. •MODULY: Nakladač táců + Kapslovací stroj + Dávkovač muffinů/Dávkovač koláčků/Dávkovač těsta + Dávkovač polevy + Vstřikovač již upečeného produktu. •Technické specifikace se liší v závislosti na modulech a konečné konfiguraci linky, kontaktujte nás pro individuální nabídku, abyste se dozvěděli podrobnosti o vaší požadované lince.
DISTRIBUTOR RÝŽOVÉHO PUDINGU A SMETANY VE FORMÁCH - MAS+

DISTRIBUTOR RÝŽOVÉHO PUDINGU A SMETANY VE FORMÁCH - MAS+

Stroj na dávkování přizpůsobený pro výrobu krémů a rýže s mlékem. - PRODUKT K DÁVKOVÁNÍ •Horká rýže s mlékem při 70-80 ºC (tekutina se pevnými částicemi). •Krém při 70-80 ºC. •Žádný z těchto produktů nesmí po dávkování kapat, aby se neznečistil okraj obalu. •Formy různých průměrů umístěné na tácu. CHARAKTERISTIKY STROJE •Dávkovač s dopravníkem pro tácy se 4 výstupy. •Možnost zrušit každý z výstupů podle potřeby. •Možnost upravit vzdálenost mezi středovými body pro přizpůsobení formě. •Tryska se systémem proti kapání. •Obsluha umístí tác s formami na začátek dopravníku a na konci si ho vyzvedne plný. •Vyšší rychlost a jednotnost ve výrobě. •Snadná změna produktu. •Odnímatelná hlava, která umožňuje kompletní čištění a dezinfekci. VÝHODY •Zlepšení v dávkování a optimalizace výroby. •Vyšší rychlost a jednotnost produktu. •Snadná změna produktu. •Vyšší ergonomie pro obsluhu.
VÝROBNÍ LINKA NA OŘECHOVÉ SUŠENKY - Prodloužená nadýchaná těstovina obalená mandlovými proužky

VÝROBNÍ LINKA NA OŘECHOVÉ SUŠENKY - Prodloužená nadýchaná těstovina obalená mandlovými proužky

{"PRODUCTO":"Prodloužená sušenka z nadýchaného těsta obalená plátky mandlí na povrchu.\nUložena na tácích o rozměrech 450x900mm s 7 kusy na tác.\nSušenka se v troubě zvětšuje.\n\nCARACTERÍSTICAS DE LAS MÁQUINAS:\n•Výrobní linka složená ze dvou stanic:\n oDávkovací a tvarovací jednotka na těsta a sušenky GTF.\n oJednotka na polevy s pásem.\n•Operátor umístí tác s formami na začátek dopravníku a na konci ho vyzvedne plný.\n•Poté ho umístí do pečícího vozu.\n•Nadbytečné mandle, které se na sušenku nepřilepily, se znovu využijí.\n•Formy lze měnit pro výrobu produktů s různým počtem pevných nebo otáčivých trysek; hladkých nebo zvlněných.\n•Možnost výroby jiných typů produktů z polotekutého nebo tvrdého těsta.\n\nVENTAJAS\n•Zlepšení v dávkování, jednotné kusy, rychlejší výroba.\n•Těsto se neodplyňuje.\n•Vyšší ergonomie pro operátora.\n•Odnímatelná hlava, která umožňuje kompletní čištění a dezinfekci."}